“Kortreist Tivoli”

Hugos Tivoli kommer selvfølgelig til Marsimartnan i år også, så det er bare å glede seg.

Åpningstider:

TORSDAG: 12-18

FREDAG: 12-18

LØRDAG: 10-16

Hugos Tivoli ble etablert i 1936 av Henry Johansen og har siden vært i kontinuerlig drift, med unntak av krigsårene 1940 – 1945. De første årene var tivoliet tilpasset mindre markedsarrangement i Trøndelag og deler av Nordland fylke. I noen år var tivoliet fast stasjonert i Mosjøen under navnet “Den kulørte by”. Tivoliet ble siden overtatt av Henrys sønn, Hugo Johansen, og tivoliet fikk dermed navnet Hugos Tivoli som vi kjenner det i dag.

Hugos Tivoli er en familiebedrift og eies av Hugos Holding AS. Daglig leder for bedriften er Ida Johansen, utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. En liten “fun fact” er at hun som 25 år gammel også er Skandinavias yngste tivolidirektør, og så vidt vi vet Europas yngste! Sammen med Lisbeth, Håkon og Hugo reiser familien rundt det langstrakte land for å spre tivoliglede!

Tivoliet er et av Norges største tivoli og består i dag av to ulike avdelinger med 45 ansatte. Vi reiser i hovedsak i midtre og nordlige del av Norge, og avslutter sessongen med en sving på vestlandet.

Hugos Tivoli kan tilby et topp moderne tivoli med flere av verdens mest attraktive innretninger for omreisende tivoli.

Vi ønsker deg velkommen til å dele fantastiske tivoliopplevelser sammen med oss!