Kun under marsimartnan har vi satt i hop en meny inspirert fra 1870-1901.
Vi har funnet rettene i gamle bøker fra Levanger, Britannia hotell og fra Henriette Schønberg Erken sine kokebøker.

Dermed har vi laget rettene med moderne teknikker og metoder, men beholdt smaken av rettene. Så hvis du ønsker å vite hvordan Borgerklassen spiste under martnan for 100-150 år siden er du hjertelig velkommen! Den som er interessert i vin får en ekstra spesiell opplevelse da sommelier Erik Strugstad har plukket frem viner fra produsenter og områder som ble servert på Levanger på samme tid til samme retter.

Skal du se Västmannen i bakgården til Emilies hus på lørdag, kan du før og etter forestilling få 25% rabatt på bresert svineknoke. Knoken er bresert i øl og serveres med solbærsaus, gulrotkrem, stekte grønnsaker og saltbakte poteter. Uten billett kr. 265,-, med billett kr. 198,-.

Vi lover gode smaker og gode opplevelser!